Кратка история за икономката

Дамата на къщата обикновено е икономката. Сумата, която икономката контролира друг член на персонала, варира от домакинство до домакинство. Икономката отговаря за целия женски персонал в големи жилища, с изключение на готвача, който докладва на иконома. В тези случаи готвачът и икономът разговаряха директно с домакинята. Домакинството винаги търси най-новите съвети за почистване. Всъщност домакинството е обсебено от намирането на най-добрите услуги за почистване на дома. България. Имаме късмет, че имаме стотици и стотици блогъри, които са щастливи да споделят своите съвети как да поддържате дома си чист и организиран. Компанията също така изисква от икономката да балансира сметките си за стоките и услугите. Всички искаме домовете и офисите ни да бъдат чисти и здрави. Но някои от най-рисковите места са най-често игнорирани по време на рутинно почистване. Тази статия ще обсъди.

www.vhodcompany.com

Ще обсъдим опасностите от повърхности с високо докосване и какво можете да направите за дома и работата си, за да избегнете скрити опасности. Преди да предадете ключовете от дома си, *Проверете препоръките (лични и професионални, ако е възможно) и направете проверка за съдимост - препоръчваме да направите това, преди да наемете някого, но определено преди да му дадете ключ. Вход Къмпани има правилното решение за вас! Можете също да разгледате нашите услуги за скрининг. * Наемете икономката за тестов период от най-много няколко седмици, за да установите доверие и да гарантирате, че връзката е взаимно изгодна. * Не давайте ключ на икономката. Вместо това го скрийте навън или й кажете къде да го намери, така че ключът да не напусне къщата ви Икономката отговаря за поддържането на висок стандарт на чистота за гостите и ефективно и последователно изпълнение на задълженията по домакинството. Супервайзерът се грижи за почистването на общите части, баните и трапезарията. Икономката ще попълни контролните списъци.

Уведомете агентите на рецепцията за всички почистени зони. Обсъдете всякакви притеснения с вашите ръководители или служители по поддръжката. Икономката беше неразделна част от управлението на всяко домакинство с персонал. The Complete Servant Maid пише, че „бизнесът на икономката“ е важен, защото позволява всички аспекти на управлението на домакинството да бъдат управлявани от прислужниците. Двата аргумента, които се развиват независимо един от друг, показват, че материалните ограничения и влиянието на материалната необходимост върху целенасочените действия от формалната природа на животното са относително силни.